Ik wilde altijd nog eens een hele marathon lopen. Maar om die vele trainingskilometers te maken dat heb ik nooit zien zitten. Het gaat je enorm veel tijd kosten al die lange duurlopen. Nu het gekoppeld is aan dit mooie doel maakt het voor mij nu wel de moeite waard.. Al lezende kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik het gewoon moest gaan doen. Ik kan nu een halve marathon lopen binnen de 2 uur. Dus het komende jaar dit rustig uitbouwen tot een hele. Met uw steun moet me dat gaan lukken!

Ik denk dat iedereen wel iemand is verloren aan kanker. Of er op een andere manier mee te maken heeft gehad. Iedereen heeft haar of zijn eigen verhaal. Ik ben in 2013 mijn stiefvader verloren aan deze vreselijke ziekte. Dat er kinderen kanker krijgen heb ik altijd al iets vreselijks gevonden. Kinderen moeten gewoon kind kunnen zijn. Dus ik vind het heel mooi om zo iets bij te kunnen dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *